Príhoda zo Silvestrovského Inkognita vás rozseká: ČO sa stalo minulý rok u Čekyho doma?

Po nádhernom vianočnom špeciáli si pre vás tvorcovia obľúbeného Inkognita pripravili aj nadupané Silvestrovské vydanie. Bude plné zaujímavých hostí, super hudby pod vedením Čekyho a jeho kapely a samozrejme množstva vtipov a príhod, z ktorých vám budú od smiechu tiecť slzy!

Niektorí ľudia majú na minuloročného Silvestra len matné spomienky, iní vôbec žiadne, ale sú aj takí, ktorí si pamätajú úplne všetko. Do poslednej kategórie patrí aj moderátor Vlado Voštinár, ktorý Silvestrovský špeciál Inkognita začne práve takto nostalgicky. „Minule som sa vrátil zo Silvestra a deti ma nespoznali. Niežeby som sa zrichtoval. To bude tým, že som sa zobudil v cudzom byte. Ale dnes som už tu a sme pripravení na všetko, čo sa tu bude diať,“ povedal Vlado. Ja ti chcem povedať, že ti ďakujem, že si sa vtedy zobudil u nás doma. Moje deti nevedeli, kto to je. Hovorím, to je ujo Vlado. Vlastným menom Valér,“ doplnil historku Čeky.Potom my sme spolu aj spievali,“ kontroval mu Vlado. „To bolo vtedy, áno. Ďakujem ti,“ dodal Čeky.

Pohotovo na to zareagoval aj Marcel Forgáč. „Jediný, komu to ostalo, sú Mariánove deti. To treba povedať. Dodnes, ak nechcú počúvať, tak platí fráza: Príde Vlado z Trnavy,“ zasmial sa.Musíš všetko popapať, lebo príde ujo z Trnavy,“ skonštatoval Čeky. „A preto ma majú tak radi a kričia: ahoj Vlado, konečne si u nás,“ protirečil mu Vlado. Diskusii dá ďalší rozmer Mišo Hudák. „Všetky deti veria na Ježiška, na Mikuláša, len u Čekovských doma na Vlada,“ dodá so smiechom.U nás vládne Vlado,“ zhodnotí Čeky. Ale...nie je to tak zlé. Minule sme si kývali, ale zatiaľ iba cez sklo,“ upozornil Voštinár. „Vždy lepšie ako cez mreže,“ zaklincuje Zuzka Šebová.

INKO - Silvester Zdroj: TV JOJ

Sledujte Silvestrovské Inkognito už dnes o 20:30 na JOJke!

Tagy: Inkognito