Príhoda Miša Hudáka z obchodu vás rozseká: Ako by ste na takúto požiadavku reagovali vy?

Známe osoby zo šoubiznisu to pri každodennom živote často nemajú ľahké. Všade kam vojdu, ich niekto pozná. A prosba o spoločnú fotku či autogram ani zďaleka nie sú jedinými požiadavkami, ktoré na nich ľudia majú. Svoje o tom vie aj Mišo Hudák, ktorý v Inkognite porozprával o svojej vtipnej príhode z obchodu.

Známe osobnosti, najmä ak ide o zabávačov, bývajú so svojím povolaním často konfrontovaní. Mnohí si myslia, že ak chrlia vtipy a sršia dobrou náladou na televíznej obrazovke, je to tak vždy aj keď sú v civile. Naši hádači i moderátor z Inkognita s tým majú bohaté skúsenosti.Spýtali sa ma - a vy ste naozaj vždy takí veselí?“ povie v úvode Inkognita Vlado Voštinár. „Sa opýtajte u mňa doma…“ okamžite zareaguje Mišo Hudák. „Ráno o šiestej…“ doplní ho Čeky.U vás musí byť sranda...hej, hej…“ zhodnotí Zuzka Šebová. „Veľakrát iba musí…“ podotkne Šoko ironicky.

Vzápätí Mišo Hudák porozpráva svoju príhodu, ktorá sa mu stala, keď v obchode nakupoval. „Ale to je štandardná vec, naozaj. Ja sa zase k tomu vrátim. Asi tri dni dozadu nakupujem s dieťaťom, Hugom našim, a teraz, že: Hej, povedzte dajakú srandu! Ale dospelý chlap, normálne päťdesiatnik. Hovorím: Ste vy okej? Nie, tak keď ste na*ratý, tak nie. Hovorím: To aj Petra Nagya, keď ho stretnete v obchode, mu poviete Zaspievajte mi niečo? Policajta – dajte mi pokutu? Hovorím, to je moja robota. A on, že: Jáj, jasné, vy len za peniaze,“ povie Mišo.Ja som zažil na námestí, že: Urob smutného. A čo vás v tej škole učili? Smutného robiť na námestí…,“ doplní svoju historku Šoko. Ale to je daň za to, že robíte televíznu zábavu. Čo je mimochodom veľmi ťažký, naozaj veľmi ťažký žáner. Lebo rozplakať je jednoduché,“ podotkne Vlado Voštinár.Ja som to niekde dal ako titulok do rozhovoru do takého časopisu, že: Robiť humor nie je sranda. To si myslím úplne vážne,“ dodá Mišo.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito