Nový rekord Miša Hudáka v Inkognite: Povolanie hosťa okamžite uhádol po jedinej otázke!

V pondelkovom Inkognite sa ako jeden z hostí predstavil aj tajomne pôsobiaci Dávid. Po prezradení indície k jeho povolaniu sa hádači však ani trochu nezapotili. Práve naopak. Mišo Hudák správne tipol jeho prácu na základe jedinej otázky!

Dávid prišiel do štúdia Inkognita s indíciou „malé a strakaté“, ktorá mala naznačovať, že pracuje ako chovateľ prepelíc. Len čo moderátor Vlado Voštinár povedal indíciu, hádačom začali pracovať hlavy na plné obrátky. "Veď hady," vykríkla najprv Zuzka. Po pár sekundách to však prehodnotila a naraz s Mišom Hudákom povedali, že "malé a strakaté" smeruje k prepeličím vajíčkam. "Tie hady beriem späť, sú to prepelice," povedala.


Dávid si zvolil, že sa ako prvý začne pýtať Mišo Hudák, takže hádanie malo naozaj rýchly spád. "No dobre. Podľa malé a strakaté sme tak nejako v súznení našich mozgov prišli na to, že by mohol Dávid obchodovať s prepeličími vajíčkami," skonštatoval Mišo. Keď mu Vlado povedal "áno", bolo rozhodnuté. "Takže, chová prepelice a zároveň predáva aj prepeličie vajíčka," uhádne Hudák. "Ale to bolo ľahké," povedal Čeky. "Bola to súcitná indícia, priznávam. Keby sme dali indíciu: u mňa, aj vo vesmíre?" spýtal sa Vlado. "To akože čo znamená?" nechápala Zuzka. "Ivan Bella mal za úlohu vo vesmíre - čo? Niesol hore oplodnené prepeličie vajíčka a tam sa mali vyliahnuť," vysvetlil. "Jéminenku, ale to vieš iba ty," doplnila so smiechom.


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito