Historický rekord Zuzky Šebovej v Inkognite: Povolanie hostky uhádla na prvú šupu!

V jednej z uplynulých častí Inkognita si do kresla pre hostí sadla aj sympatická pani Oľga. Hoci indícia, s ktorou prišla, by mohla našich hádačov potrápiť a zaviesť na úplne iné chodníčky, opak bol pravdou. Boli sme totiž svedkami nového rekordu!

Oľga prišla do štúdia Inkognita s indíciou „Tiež si vie pamätať“, čo malo naznačovať, že pracuje ako výrobkyňa matracov. Len čo moderátor Vlado Voštinár prezradil indícii, okamžite vykríkla, že vie, aká je jej profesia. Tip mal aj Mišo Hudák, no tentokrát bol nesprávny. Napadlo mu, že práca pani Oľgy môže mať niečo spoločné s pokožkou, ktorá, ako sa hovorí, si tiež vie pamätať. "Šťastie v láske, šťastie v hre...veď ja sa z toho zjančím. Pani Oľga, ja neviem, čo ma dnes osvietilo. Spala som dokopy asi 45 minút. Pozdravujem moje deti," povedala Zuzka Šebová. "Rob to ďalej," doplnil ju so smiechom Vlado.

Len čo sa všetci dosmiali, Zuzka pokračovala vo svojej dedukcii. "Mne nejaký vesmírny signál prišiel do mozgu...pani Oľga, mne sa tak zdá...neviem, či je to tým Miškom, že po tých rokoch konečne už aj na nás sa niečo nalepilo. Ja roky verím, že aspoň niečo z jeho geniality sa nalepí. Pani Oľga, predávate matrace s pamäťovou penou?" spýtala sa a Vlado prisvedčil. Nuž, aj takéto situácie občas nastávajú v Inkognite.


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito