Mišo Hudák sa zapojil do krásneho charitatívneho projektu: Toto vháňa slzy do očí!

Zapojiť sa do charitatívneho projektu, podporiť ho a spojiť svoje meno s dobrou myšlienkou je naozaj ušľachtilé. Ak to navyše urobí známa osobnosť, ktorú ľudia poznajú a vďaka nej sa o tom dozvedia, je to ešte ušľachtilejšie.

Na nakrúcanie najnovšej časti Inkognita prišiel obľúbený Mišo Hudák oblečený v tričku, na ktorom mal potlač seba samého a to rovno v troch rôznych fázach starnutia. Moderátor Vlado Voštinár to nenechá bez komentára. "Michal vyzerá fantasticky...dokonca je dnes štvorjediný," poznamená. Hádač však vysvetlí, aká myšlienka sa za týmto tričkom schováva. Neobliekol si ho totiž len tak z plezíru. "Počkaj, nie, nie. Aby to nebolo, že som samoľúby a sám seba mám na tričku...Nie. Niekedy som bol namyslený, ale teraz som už perfektný. Na tričku som ja v rôznych fázach zrenia. Nosím to, aby sme nezabúdali, že všetci raz budeme zrelí a vyzretí. Mne totiž pred časom zavolala Miška Kociánová, lebo založila občianske združenie Vetulus, ktoré sa venuje práve tomu, aby sme nezabúdali na ľudí, ktorí sú už zrelí a mnohokrát potrebujú pomôcť v rôznych oblastiach života. Netreba zabúdať, že pre tých naozaj starých ľudí je mnohokrát len pár minút rozhovoru viac ako čokoľvek iné. Proste pozornosť. Nezabúdajme, že tiež raz budeme starí. A ja budem rád, keď sa toho dožijem," povie Mišo Hudák.

INKO - Miso Hudak staroba Zdroj: TV JOJ

​Na to hneď dojemne zareaguje Vlado Voštinár. "Práve som chcel povedať, že všetci raz budeme starí. Naozaj, pán Boh je v tomto spravodlivý. Ale neplatí to presne na každého...lebo zaplať pán Boh, tí šťastnejší sa staroby dožijú," povie. Na to ostrovtipom odpovie Zdena Studenková. "Ja si myslím, že tí šťastní sa staroby, chvalabohu, nedožijú," zhodnotí. Ako to myslela? Pozrite si video HORE!

​Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito