Zdena Studenková predviedla v Inkognite dráždivý outfit: Pozrite na ten sexi dekolt!

Úspešná herečka je známa nielen svojím vyberaným vkusom a citom pre módu, ale aj tým, že sa o seba často a rada stará. Výsledkom jej pravidelnej starostlivosti o pleť i o telo je to, že vyzerá naozaj fantasticky. Dokázala to aj v pondelkovom Inkognite, v ktorom sa predviedla v dráždivom outfite!

Herečka Zdena Studenková v máji oslávi 69 rokov a je to neuveriteľné, pretože tento vek by jej tipoval naozaj málokto. Zlé jazyky tvrdia, že sú za tým len jej estetické úpravy, ktorými sa netají. No pravdou je, že ak by sa o svoju pleť a telo nestarala pravidelne a zodpovedne, ani estetická medicína by nedokázala zázraky na počkanie.

Herečka sa o seba príkladne stará a to nielen zvonka, ale aj zvnútra. V rozhovoroch už veľakrát prezradila, že pije veľa tekutín, snaží sa zdravo stravovať, športovať či cvičiť. Keď sa k tomu pridá celková vnútorná spokojnosť a posilní sa to kvalitnými krémikmi či masážami, výsledkom je výzor a forma, akú často nemajú ani dvadsiatničky. Nuž, a keďže sa Zdenka naozaj nemá za čo hanbiť, v pondelkovom Inkognite sa predviedla v dráždivom outfite. Pod sivé saténové sako si obliekla rafinovaný priesvitný sieťkový top, z ktorého jej vykúkala zvodná čipkovaná podprsenka. Herecká ikona tak pôsobila veľmi žensky a sexi. Ako sa hovorí - kto vie, ten vie!

INKO - Zdena Studenkova vystrih Zdroj: TV JOJ
INKO - Zdena Studenkova vystrih Zdroj: TV JOJ
Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!