Mišo Hudák prezradil pikošku o rusínoch z Hranice: Toto zažijú naozaj máloktorí herci!

V pondelkovom Inkognite sa ako tajný hosť predstavil herec Ladislav Ladomirjak, ktorého diváci JOJky poznajú ako spomaleného Mikitu z Hranice. Po uhádnutí jeho mena sa v štúdiu rozoberalo, ako sa k úlohám spolu s kolegami z prešovského divadla dostali. Popri tom o nich Mišo Hudák prezradil pikošku!

Jevgenij Libezňuk, Ľudmila Kozmenko, Ladislav Ladomirjak, Vlado Roháč, Iveta Fedorová, Jozef Pantlikáš i Vasiľ Rusiňák. To sú mená hercov z rusínskeho divadla Alexandra Duchnoviča v Prešove, ktorých pred pol druha rokom tvorcovia obsadili do seriálu Hranica. Pre mnohých z nich to bola prvá skúsenosť s projektom pre komerčnú televíziu a tak mali pochopiteľne obavy, aké to všetko bude. Priznal to v pondelkovom Inkognite predstaviteľ seriálového Mikitu Chrabrenka. "To bola pecka, keď zrazu sme tam prišli všetci z nášho divadla. To bola haluz. Človek vidí Jožka Vajdu, Hanku Gregorovú a my sme tam tak sedeli, že: Dobrý. Báli sme sa, akí budú. A boli super! Hneď sme boli partia veľmi dobrá," povedal Ladislav Ladomirjak. "Neuveríš, ale toto isté hovoria oni o vás," doplnil moderátor Vlado Voštinár.

Ako sa hádačom darilo pri tipovaní mena Laca Ladomirjaka? Pozrite si VIDEO:

​Do debaty vstúpil Mišo Hudák, ktorý sa pričinil o to, že prešovskí herci dostali príležitosť. Práve on dal totiž tvorcom Hranice tip na Divadlo Alexandra Duchnoviča. Keďže v ňom on sám kedysi hral, presne vedel, že v ňom pracujú veľmi talentovaní umelci. "Keď môžem do toho vstúpiť...už na začiatku sme sa bavili s riaditeľom Mariánom Markom...On natoľko je férový a dopraje tým hercom, že prispôsobil ten režim divadla potrebám nakrúcania. Naozaj, úplne vážne. Pozor, toto málokde takto funguje. Veľká vďaka a veľká poklona," prezradil Hudák. "Vyžiť z divadelného platu je naozaj tragédia. Tak to sa za vás strašne teším," zhodnotila Zuzka Šebová.

Hranica - herci z DAD Zdroj: TV JOJ

Sledujte Hranicu každý pondelok a stredu o 20:35 a Inkognito každý pondelok o 21:50 na JOJke!