Pamätáte si legendárny vtip o železničiarovi? Mišo Hudák prišiel s voľným pokračovaním!

Legendárny vtip o železničiarovi má k dnešnému dňu na YouTube kanáli Televízie JOJ viac než 1,6 milióna videní a jednoznačne patrí k najobľúbenejším vtipom z Inkognita. V najnovšej časti Mišo Hudák vyrukoval s vtipom, ktorý pokojne môžeme do tejto série zaradiť!

V pondelkovej časti Inkognita sa popri hádaní profesie jedného z hostí začali naši hádači rozprávať o stromoch. Mišo Hudák hovoril o tom, že počas dovolenky v Senegale objímal veľmi staré baobaby. Zároveň priznal, že ho mrzí, že si žiadnu sadenicu tohto rastlinného druhu na Slovensko nepriniesol. Do diskusie sa zapojil aj Maroš Kramár, ktorý prezradil, že v záhrade má na každé svoje dieťa posadený jeden konkrétny strom. "Ja mám tri. Tamarka, keď sa narodila, tak sme zasadili brezu. Timur má borovicu a Marko má lipu," vysvetlil Maroš.

Pripomeňte si s nami vtip o železničiarovi:



Keď Mišo Hudák počul kľúčové slovo "lipa", okamžite vyrukoval s poriadnym kameňákom. "Chlapíci v krčme sa rozprávajú a jeden hovorí: My máme doma kuchyňu z ruskej brezy. Aha, my máme doma obývačku z kanadského javora. Chlapi, to je nič. Ja minule prídem domov a v spálni chlap z Českej Lípy," povedal a všetkých tým rozosmial. "To je vlastne zo série železničiar," poznamenal Čeky.


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito