Hádači boli z leňocha v štúdiu vo vytržení: Aha, ako ho Mišo Hudák a Šoko nadabovali!

Moderátor i hádači sa v Inkognite stretávajú s naozaj rôznymi povolaniami. Vždy je príjemným spestrením relácie, ak hostia prinesú ukážku svojej práce či jej časť predvedú priamo v štúdiu. Keď ale prišla do Inkognita riaditeľka Eko Parku, všetci boli vo vytržení. Na nakrúcanie totiž priniesla leňocha!

V pondelkovom Inkognite bolo opäť veselo, no najväčšia šou sa začala, keď so svojím povolaním prišla sympatická Lucia. Podľa indície "aj mrkva je emócia" mali hádači prísť na to, že je riaditeľkou Eko farmy, na ktorej sa nachádza aj kontaktná Zoo. Jej povolanie síce neuhádli, no ich sklamanie sa razom skončilo, keď do štúdia priniesli živého leňocha!

INKO - lenochod Zdroj: TV JOJ

Azda najlenivšie a najpomalšie zvieratko na svete vyvolalo na nakrúcaní obrovské emócie a vo vytržení boli všetci - hádači, moderátor, diváci v obecenstve i štáb. Priscilla bola v štúdiu veľkou celebritou a každý sa jej chcel dotknúť, či sa s ňou odfotiť. Najvtipnejší bol však moment, keď Mišo Hudák a Šoko samičku leňocha dabovali. Pozrite si to ešte raz vo videu HORE!

INKO - lenochod Zdroj: TV JOJ

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito