Vtip Ondreja Kandráča vás dostane: Viete, čo majú spoločné východniari a západniari?

Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná zábavných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. A presne to na tomto programe všetci milujeme!

V najnovšej časti Inkognita si po dlhšom čase sadne do hádačského kresla aj obľúbený muzikant Ondrej Kandráč. Jeho prítomnosť v štúdiu hneď v úvode moderátor okomentuje. "Ondrík, dlho si tu nebol. Ako sa máš?" opýta sa Vlado Voštinár. Ondrej k svojej odpovedi okamžite prihodí aj vtip, ktorým všetkých rozosmeje. "Ďakujem veľmi pekne. Ďakujem za pozvanie. Mám sa dobre, mám sa fajn. Keď tak pozerám na Šoka, tak aj on sa má fajn. Pred chvíľou tu mal kamarátov zo Žiliny, tak som vravel, že čo majú východiari a západniari spoločné? No predsa Stredoslovákov!" povie Kandráč.

Vlado bude tému rozvíjať aj ďalej. "Máš tu fanklub, Šoko? Počkajte, zatlieska iba Šokov fanklub," vyzve moderátor obecenstvo. V štúdiu sa zrazu ozve obrovský potlesk, ktorý bude sprevádzaný poriadnym hurhajom. "Tu je celá Žilina?" opýta sa Vlado. "Nie, to traja ľudia toto dokážu," zavtipkuje Mišo Hudák. "Polovička okresu...," doplní Ondrej Kandráč. "Odkiaľkoľvek ste, budeme radi, keď prídete sem a prihlásite sa do nášho Inkognita," šikovne premostí Vlado.


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito