Čeky má užitočnú, no fakt nečakanú záľubu: Poznáte ešte niekoho, kto TOTO robí tak rád?

Ľudia relaxujú a snažia sa odreagovať od práce pri rôznych činnostiach. Niekto obľubuje športy, iní nedajú dopustiť na knižky, ďalší zas vypínajú pri umelecky ladených koníčkoch. Sú však aj ľudia, ktorí majú naozaj radi domáce práce. A k nim patrí aj Čeky!

Popri sledovaní obľúbeného Inkognita sa o moderátorovi či o našich hádačoch často dozvieme aj množstvo zaujímavostí. Výnimkou nebola ani jedna z uplynulých častí. Čeky v nej totiž prezradil, že jeho veľkou záľubou je vysávanie! "U nás je teraz taký zvyk, že začnem vysávať a malé dieťa ho vypína. Takže mám dva športy. Jednak vysávam a furt zapínam vysávač," povedal Čeky. "Ty fakt vysávaš?" opýtal sa Mišo Hudák. "Ja som milovník vysávania," zveril sa muzikant. "Aj môj muž inak," zareagovala Zuzka Šebová.

Čeky vzápätí vysvetlil, čo má na tejto domácej práci najradšej. "Lebo totižto...máš chvíľku pokoj. Lebo sa s tebou nemôže nikto rozprávať konečne vtedy," prezradil s úsmevom. "Inak, pozor, psychológovia hovoria, že na to, aby si si dobre zresetoval hlavu, pokojne stačí vysávanie. Že to naozaj funguje," povedal Vlado Voštinár. Nuž, relaxovať sa dá naozaj pri všeličom.


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 a každý štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Inkognito