Mišo Hudák rozprával zážitok z dovolenky: Toto je azda najčudnejšie povolanie na svete!

Na svete existuje obrovské množstvo rôznych povolaní, pričom mnohé z nich nielenže nepoznáme, ale ani netušíme, že vôbec existujú. O jednom z takých porozprával v Inkognite Mišo Hudák a jeho kolegovia sa len nestačili čudovať, že takúto prácu niekto naozaj robí...

Do obľúbeného Inkognita už zavítali hostia s všakovakými profesiami a pri mnohých z nich sme sa viacerí poriadne čudovali. Je možno otázkou času, kedy si do kresla pre hosťa sadne niekto, kto má povolanie, aké opisoval v jednej z epizód Mišo Hudák. "Nedávno som zažil...z auta vystúpili dve dámy, niekde z Ázie. Vybrali z ruksakov hračky, nastajlovali ich, naštelovali ich a robili im fotky v pozadí s historickou pamiatkou. To som zažil v Toskánsku...," začal svoje rozprávanie Mišo.

Vzápätí však povedal niečo, čo znelo ešte čudnejšie. "Potom som sa informoval a existuje vraj celá služba...že ty zoberieš bohatého človeka hračku na dovolenku a za to dostávaš prachy. Normálne ti hradia všetko. Hračka má svoju izbu, hračka má všetko svoje, ležadlo na pláži...len musíš zdokumentovať, že toto hračka zažila. Tú dovolenku...," vysvetlil. "To je krásne. Majiteľ má svoju izbu na psychiatrii," zareagoval Marcel Forgáč. "Bez hračky," doplnil Hudák. "A hovorí: Teraz je môj psík práve niekde na Slovensku," kontroval Čeky. "A ošetrovateľ: Áno, áno," dodal so smiechom Marcel.


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 a každý štvrtok o 20:35 na JOJke!