TOTO sme ešte v Inkognite nemali: Aha, akú vtipnú prosbu mali hádači na moderátora!

V obľúbenom Inkognite sme za niekoľko rokov jeho vysielania zažili už naozaj rôzne situácie. Ako sa však hovorí, vždy je čím prekvapiť. Dôkazom je aj pondelková časť, v ktorej sa udeje niečo, čo sme ešte v Inkognite azda nemali.

V pondelkovej časti si do panelu sadne zostava hádačov v zložení Mišo Hudák, Čeky, Maroš Kramár a Marcel Forgáč. Keď sa pri úvodnom rozhovore bude moderátor Vlado Voštinár na nich pozerať, skonštatuje zaujímavú vec. "Štvoremková zostava - Miško, Marián, Maroš a Marcel. Ideme do toho? Ten ďalší, ktorý príde, nebude na M, ale má pekné povolanie a myslím si, že máme čo hádať," povie Vlado. Okamžite na to zareaguje Mišo Hudák. "Pardón, a má povolanie na M?" opýta sa. A moderátora tým tak zaskočí, až im odpovie. "Má povolanie na...ne M," povie Vlado so smiechom. "No vidíš, hneď sme múdrejší," zhodnotí Mišo spokojne.

Keď hosť vojde do štúdia, budú v téme pokračovať. "Pozri sa, to je chlap...on nemôže byť miništrant. On by mohol byť tak maxištrant," zhodnotí Marcel. "Poďme vylúčiť, čo nerobí. Takže...mikrobiológ nič," skonštatuje Mišo. "Multiinštrumentalista tiež nič," povie Čeky. "Minister, nie," zasmeje sa Mišo. "Dajme, čo robí," uzavrie Vlado s úsmevom.


Sledujte obľúbené premiérové Inkognito už dnes o 20:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito