Toto vás fakt pobaví: Ako by sa volalo Inkognito, keby bolo tureckou telenovelou?

Obľúbené Inkognito je nekonečnou studnicou zábavy, ktorá nám týždeň čo týždeň spríjemňuje pondelkové večery. Výnimkou nebude ani dnešná časť, v ktorej nás opäť čaká poriadna dávka vtipných situácií!

Úvodné minúty obľúbeného Inkognita sú bez debaty dôkazom moderátorského majstrovstva Vlada Voštinára a zabávačského majstrovstva našich hádačov. Je priam neuveriteľné, ako dokážu prvotné rozhovory neustále inovovať, pričom treba podotknúť, že vždy ide o spontánne dialógy. Jeden nastane aj v dnešnej časti. "Pánska jazda, pánska zostava, výborná zostava," skonštatuje na začiatku moderátor. "Vlado, ja obdivujem, ako ty po takmer 500 epizódach dokážeš že na šupu zo seba vysypať stále nejaký nový začiatok," pochváli ho Mišo Hudák. "To sa uč," vtipne mu odpovie Vlado.

Do debaty sa zapojí aj Marcel Forgáč. "Nie, Vlado, naozaj, úprimne, ty ideš ako z veľkej knihy. Ja som mal pocit, že desať minút tlieskam," skonštatuje. "Vždy, keď chcete niečo povedať, tak v povetrí už cítim nejakú takú sekerku pomyselnú, ktorá v danú chvíľu zatne," zhodnotí so smiechom Voštinár. "Vlado, ale to je sekera lásky. Keby sme točili tureckú telenovelu spolu s tebou, bola by to Sekera lásky," zareaguje Marcel. "Sekera lásky je silné," zhodnotí Šoko. "Ty by si bol Omar Voštinár," povie Forgáč. "Prišiel by uhorský rytier Forgáč," bude pokračovať Mišo. "Máme niekoľko námetov, píšem si," uzavrie so smiechom Vlado.


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito