Smutno-smiešna príhoda Zdeny Studenkovej: Ako sa zadarmo dostanete na dovolenku k moru?

Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná zábavných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. A ako sa hovorí - najviac sa smejeme na vtipoch, ktoré majú niečo spoločné s realitou.

Najvtipnejšie situácie v Inkognite nastávajú vtedy, keď hádači, moderátor či hostia urobia alebo povedia niečo nečakané a spontánne. Výnimkou nebude ani dnešná časť. Hádači budú ako obvykle tipovať, čo robí hostka v štúdiu. Zdena Studenková povie svoju teóriu, no keďže to Mišo Hudák nebude počuť, o chvíľu povie presne to isté. V štúdiu sa okamžite začne vtipkovať o tom, či má problémy so sluchom.

Práve v tejto chvíli Zdena vyrukuje so smutno-smiešnou príhodou z divadla. "Včera v divadle Dača Turzonka povedala, že: Detinky, ja už nepočujem. A ja, že: A? Ona, že či to je normálne. Hovorím, však aj mne šumí v ušiach. A Jožo Vajda: Aj mne. Však aspoň zavriem oči a som pri mori," povie a všetkých tým okamžite rozosmeje. Svojou poznámkou to však zaklincuje Zuzka Šebová. "Dovolenka chudobných," uzavrie so smiechom.


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito