Mikulášsky vtip pre dospelých vás poriadne pobaví: Tieto slová pred deťmi nehovorte!

Na Inkognite je okrem iného úžasné to, že humor v ňom vzniká veľmi spontánne. Hádači ani moderátor nemajú pevne určený scenár a tak počas nakrúcania celej epizódy improvizujú. Výsledkom sú potom vtipné situácie, ktoré skrátka nedokážete naplánovať.

Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná zábavných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. A to nemohlo chýbať ani v archívnom Mikulášškom špeciáli. "Robil už niekto z vás Mikuláša?" opýtal sa Vlado Voštinár. "Ja som bol Mikuláš už vtedy, keď ty si bol ešte malý chlapec," zavtipkoval Čeky. "Ja som robil už aj jeho brata," doplnil Mišo Hudák. Vzápätí vytiahol známy, rokmi overený, no stále obľúbený mikulášsky vtip. "Život človeka sa delí na štyri obdobia: keď verí na Mikuláša, keď neverí na Mikuláša, keď robí Mikuláša a, keď vyzerá ako Mikuláš. A my už sme mnohí medzi trojkou a štvorkou," skonštatoval Mišo.

A, aby tých mikulášskych vtipov nebolo málo, hneď pridal aj ďalší. Rovno vo verzii pre dospelých. "Malý chlapček píše Mikulášovi: Milý Mikuláš, prosím ťa, pošli mi bračeka alebo sestričku. Mikuláš odpisuje: Milý Jožko, pošli mamičku," povedal a všetkých tým rozosmial.


Sledujte Mikulášsky špeciál Inkognita už dnes po Nemocnici o 21:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito