Zuzana Šebová zažiarila v štýlovom a sexi outfite: Takto že vyzerá mama dvoch detí?

V utorok sa v jednom z bratislavkých kín uskutočnila slávnostná premiéra novej komédie s názvom Jedeme na teambuilding. Na uvedenie snímky do života sa prišlo pozrieť množstvo známych tvárí a nechýbala medzi nimi ani herečka a hádačka z Inkognita Zuzana Šebová. Len čo prišla, strhávala na seba všetky pohľady. Niet divu, vyzerala totiž famózne!

Herečku a zabávačku Zuzanu Šebovú poznajú diváci Televízie JOJ z viacerých seriálov, no aktuálne sa viac-menej pravidelne objavuje najmä v obľúbenom Inkognite. V zábavnej relácii, ktorá je neodmysliteľnou súčasťou vysielania, je súčasťou panelu hádačov, ktorí sa týždeň čo týždeň snažia hádať povolania a mená tajných hostí. Prácu vyvažuje súkromným životom, v ktorom sú pre ňu číslom jeden jej manžel Michal Kubovčík a dvaja synčekovia Rudko a Paľko.

​Hoci má Zuzana za sebou dve tehotenstvá, pri pohľade na jej postavičku by to povedal len málokto. V utorok sa aj s manželom vybrali do jedného z bratislavských kín na premiéru komédie Jedeme na teamubuilding. Pri tejto príležitosti sa hodila "do gala" a v štýlovom a sexi outfite predviedla nielen perfektnú postavu, ale aj vycibrený vkus. Šortkový overal s flitrami doplnila čiernymi pančuchami, veľmi trendovými ihličkovými čižmami a celé to zaklincovala predĺženou svetlomodrou džínsovou bundou. V kombinácii s ležérnymi vlnami a perfektným mejkapom pôsobila ako zahraničná hviezda. Nuž, Zuzka vie, ako na to!

Zuzana Sebova Zdroj: Profimedia

Jedeme na teambuilding Zdroj: Profimedia

Film Jedeme na teamubuilding uvidíte v kinách od 11. januára!