V Inkognite valcovali vtipy o partnerských vzťahoch: Viete, ako sa ženy ospravedlňujú?

Na Inkognite je okrem iného úžasné to, že humor v ňom vzniká veľmi spontánne. Hádači ani moderátor nemajú pevne určený scenár a tak počas nakrúcania celej epizódy improvizujú. Výsledkom sú potom vtipné situácie, ktoré jednoducho nenaplánujete.

Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná zábavných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. A to nemohlo chýbať ani v minulej časti. Popri hádaní povolania prvej hostky hádači i moderátor predviedli doslova pásmo vtipov, počas ktorého súkali z rukáva jeden fór za druhým.

Všetky vtipy sa pritom týkali partnerských vzťahov. "Raz som čítal, že ženy sa nikdy neospravedlňujú mužovi. Že ony si nahé ľahnú do postele a je to na mužovi, či sa hnevá alebo nie," začal Ondrej Kandráč. "Rodinná fotka, že: otec, mama a štrnásť detí. A pod tým dovetok: Ju nikdy nebolela hlava," nadviazal Vlado Voštinár. "No...ale obávam sa, že po štrnástich pôrodoch ju bolelo niečo iné," vtipne zareagovala Zuzka Šebová. Ďalšie vtipy si pozrite vo videu HORE!


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 21:40 a každú sobotu o 17:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito