Hádači plakali od smiechu: Viete, ako by znela tradičná slovenská ľudovka v angličtine?

Na Inkognite je okrem iného úžasné to, že humor v ňom vzniká veľmi spontánne. Hádači ani moderátor nemajú pevne určený scenár a tak počas nakrúcania celej epizódy improvizujú. Výsledkom sú potom vtipné situácie, ktoré sa nedajú naplánovať!

Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná zábavných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. A to nebude chýbať ani v najnovšej časti. Popri hádaní povolania prvej hostky predvedú naši hádači nielen svoje improvizačné schopnosti, ale i zmysel pre humor. Andrea príde do štúdia s indíciou "slučka za slučkou". Po niekoľkých otázkach poradí Čeky Ferovi, aby sa jej opýtal, či nevyrába látky.

A tam začne celé pásmo, ktoré môžeme nazvať okienko angličtiny. "Are you tkáč?" opýta sa Fero, aby zistil, či Andrea náhodou nie je tkáčka. "You are lubricated like a fox...si mazaný ako líška," okamžite zareaguje Marcel Forgáč. "Je výborné, že: Mám vysoké postavenie...I have a high erection," doplní Mišo Hudák. "For Mr. John - pre pána Jána. A na obed, samozrejme, translated potatoes - prekladané zemiaky," podotkne Marcel. Na záver to ale Mišo opäť zaklincuje, keď povie, ako by znela tradičná slovenská ľudovka v angličtine. "Aj tak jedno z najbizarnejších je, že: Močila konope, močila. She was pi*sing gan*a pi*sing," dodá a všetkých tým zničí.


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 21:40 a každú sobotu o 17:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito