Pikantný vtip zo života vás dostane: V čom sa líšia realita a filmy pre dospelých?

Na Inkognite je okrem iného úžasné to, že humor v ňom vzniká veľmi spontánne. Hádači ani moderátor nemajú pevne určený scenár a tak počas nakrúcania celej epizódy improvizujú. Výsledkom sú potom vtipné situácie, ktoré jednoducho nenaplánujete.

Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná zábavných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. A to nemohlo chýbať ani v minulej časti. Odštartoval to Čeky, keď sa snažil tipovať, čo asi robí hosť Rasťo. "Pracuje s kotlami. Údržba kotlov, samozrejme. Keď ti to odíde, tak príde Rasťo a opravuje to," povedal. "Ale ako býva zvykom, nepríde hneď na zavolanie na druhý deň, ale o tri až štyri mesiace, keď má čas," okamžite zareagoval Vlado Voštinár.

Absolútne trefne a pohotovo na to odpovedal Mišo Hudák. "To len v po*nofilmoch...tam zavolá žena a do minúty je tam nejaký opravár," povedal a všetci okamžite vybuchli od smiechu. "Aj s kamarátom," dodal Čeky. "Aj ty si si to všimol? On je tam tak rýchlo, že ona si aj zabudne dať tepláky. Len tak z kúpeľne vyjde," zavtipkoval Vlado. "A, vy to odkiaľ viete, chlapci?" opýtala sa Zdena Studenková. "Maroš hovoril," zaklincoval Voštinár.


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:40 a každú sobotu o 17:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito