TOTO nemal nikto vidieť: Vtipná situácia v Inkognite, zasahovať musel priamo režisér!

Inkognito je plné vtipných momentov a to nielen v rámci epizód, ktoré vidíte na televíznych obrazovkách, ale aj na nakrúcaní. Dôkazom je aj video, ktoré ste mali možnosť vidieť v uplynulej časti v záverečných titulkoch. Nečakaný problém Fera Jokea musel na mieste riešiť priamo režisér!

Nakrúcanie jednotlivých epizód Inkognita sa realizuje veľmi plynule. Čo znamená, že sa robia len veľmi kratučké pauzy, súvisiace s výmenou hostí, prepúdrovaním moderátora a hádačov, či s nasadením škrabošiek pred príchodom tajného hosťa. Ak teda náhodou niekto potrebuje ísť na toaletu, obvykle „vydrží“ až do konca epizódy. „Volanie prírody“ je však niekedy tak silné, že sa nedá nič robiť. Dôkazom je aj uplynulá časť, počas ktorej sa v nakrúcaní musela nečakane urobiť pauza. Počúvajte, mne treba strašne cikať. Ale to sa nerobí také, že sa idem…“ povedal Fero Joke na pľaci.Nie, ani náhodou,“ ozvalo sa z réžie. „Nie, tak počkaj...keď mu má...si tak, že vydržíš?“ spýtal sa Mišo Hudák. „Ale hej, hádam,“ povedal Fero smutne. No, bež...Ferko, bež. Utekaj!“ odkázal režisér.

INKO - Fero wc Zdroj: TV JOJ

​Keď sa Fero zdvihol a snažil sa vyjsť zo štúdia čo najkratšou cestou, začala sa zábava. „Ale dajte pozor, aby nestretol tajného hosťa,“ poznamenal Mišo. Vypnite mu port,“ vykríkla Evelyn. Narážala na to, aby mu zvukári vypli mikrofón a celé štúdio tak nepočúvalo, čo sa na záchode deje.Prepáčte, tam už stojí pani, sa ma zľakla,“ zasmial sa Fero, ktorý v scéne zablúdil. Nechajte ho vo zvuku, nech máme zážitok trochu,“ zavtipkoval Vlado. Nuž, aj takéto situácie sa na nakrúcaniach môžu stať.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito