Krásna Alžbeta Ferencová: Toto mi extrémne chýba!

Alžbeta Ferencová, známa pod umeleckým menom Zea, ktorá si navyše zahrá hlavnú úlohu v pripravovanom seriáli, je nie len talentovaná speváčka či herečka, ale aj tanečníčka. Svoje o tom vedia aj jej fanúšikovia, s ktorými sa občas podelí o nadupané choreografie. Pozrite, ako to Betke Ferencovej pristane na parkete!

Zea je divákom známa ako talentovaná speváčka, herečka a modelka a svoj talent ukázala už aj v seriáli Panelák, v ktorom si zahrala v úlohe Gejzovej dcéry, Esmeraldy. Taktiež bola súčasťou dievčenskej skupiny Forsomeone a no aktuálne pracuje na svojej sólovej kariére. 

Keď jej to čas dovolí, zrejme si rada zatancuje a necháva sa unášať rytmom hudby. Dôkazom toho sú aj videá, ktoré zdieľala na svojom Instagrame a z ktorých srší talent, ale aj skvelá energia. „Extrémne mi to chýba, hlavne tancovať s vami,“ napísala na svojom Instagrame Zea. Je teda zrejmé, že to dokáže na parkete roztočiť a my sa môžeme tešiť na to, ako svoj talent ukáže aj v novom seriáli. Pozrite, ako to Alžbete pristane na parkete!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zea (@this.is.zea)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zea (@this.is.zea)