Iveta na JOJke už čoskoro: Kde sa seriál nakrúcal? Nahliadnite s nami do zákulisia!

Televízia JOJ niekoľko týždňov usilovne pracovala na príprave nového seriálu o mladom dievčati menom Iveta. Tá sa vydá za svojim snom stať sa modelkou a na tejto ceste ju toho stretne naozaj mnoho. Tešiť sa tak môžete na trefný humor, hviezdne herecké obsadenie a príbeh, aký tu ešte nebol. Kde sa seriál nakrúcal a ako to počas výroby vyzeralo?

Seriál, ktorý bude mať dokopy osem častí uvidíte už v nedeľu, 8. januára o 20:35 na JOJke. Ide o pôvodnú slovenskú minisériu, ktorá s humorom a bez príkras obnažuje rôzne medziľudské vzťahy či predsudky. A že toho počas nadupaných ôsmich častí uvidíte mnoho, dokazuje aj to, že sa seriál nakrúcal dokonca aj v Grécku, na nádhernom ostrove Rhodos. Seriál sa nakrúcal aj v Bratislave či Skalici a uvidíte aj zábery z Trebišova. Ako to na samotnej výrobe vyzeralo? Pozrite si fotografie nižšie v článku.

V hlavnej úlohe sa ako seriálová Iveta predstaví Alžbeta „Zea“ Ferencová, ktorá je okrem iného úspešnou speváčkou, modelkou či tanečníčkou. Iveta má milujúcu a silne veriacu matku, ktorú v seriáli stvárni fantastická slovenská herečka, Zuzana Mauréry. Okrem nich sa ďalej predstavia Natália Germani, Milan Ondrík, Peter Brajerčík, Milo Kráľ, Daniel Fischer, Juraj Ďurdiak, Michal Kinik, Peter Nádasdi, Niki Dékány či Jaro Beker a ďalší skvelí herci. Seriál režíroval famózny Jan Hřebejk.

Nenechajte si ujsť nový komediálny seriál Iveta už 8. januára o 20:35 na JOJke!