Aká je Iveta? Alžbeta Ferencová nám ju detailne predstavila: Na TOTO sa môžu diváci tešiť!

Už len pár dní ostáva do odvysielania nového komediálneho seriálu na obrazovkách JOJky a vy tak už čoskoro spoznáte slovenskú Ivetu, ktorá si vás svojim temperamentom rozhodne získa. Ako hlavnú hrdinku opísala Alžbeta „Zea“ Ferencová, ktorá ju v seriáli stvárňuje?

„Kým som sa do nej vžila tak to chvíľku trvalo,“ prezradila nám v úvode rozhovoru Zea. Tá sa už dlhé roky venuje modelingu, tancu či spevu a aj vďaka seriálu Iveta mala možnosť vyskúšať si taktiež hereckú profesiu, a to rovno v hlavnej úlohe. Zvládla to jednoznačne na jedničku a na svoju hereckú premiéru v novom seriáli sa teší.

Na aký príbeh hlavnej hrdinky sa môžeme tešiť? „Iveta, hlavná postava, je trošku odlišná, než ja. Je to príbeh o dievčati, ktoré je z východu Slovenska, z Trebišova a nejak tam nechce ostať a naskytne sa jej možnosť, že urobia nábor do modelingovej agentúry a tak sa z Trebišova dostane, ale čakajú ju nejaké nástrahy,“ prezradila. Zároveň treba podotknúť, že je Betke prostredie východného Slovenska dobre známe. Sama totiž pochádza z Prešova.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zea (@this.is.zea)


Aká je ale podľa Alžbety samotná Iveta? „Ona je trošku drzá a ja som bola taká asi keď som mala desať rokov, takže to je trochu iné a je taká, že si povie, čo chce. Je dosť inteligentná, len niekedy, keď sa snaží dostať z toho Trebišova, tak urobí nejakú blbosť,“ dodala Zea. Už o pár dní tak uvidíme, čo si pre Ivetu osud pripravil. Rozhodne si štart nového seriálu nenechajte ujsť!

Sledujte nový komediálny seriál Iveta, už 8. januára o 20:35 na JOJke, a to dvoch častiach za sebou!