Alžbeta Ferencová hviezdi ako seriálová Iveta: Čo vďaka tejto úlohe získala?

Hviezda seriálu Iveta, Alžbeta Ferencová, získala toho popri nakrúcaní naozaj veľa. Najcennejšie sú zrejme skúsenosti, ktoré jej nikto nevezme. Zea, ako ju pod jej umeleckým menom poznáme, nám v rozhovore prezradila viac!

Pre Zeu je toto jej herecký debut v hlavnej úlohe a ona si celú túto jazdu rozhodne užila. Iveta bude zrejme už navždy jej srdcovkou, a to aj vďaka tomu, že na tomto projekte pracovala so skvelými ľuďmi. Odniesla si z toho množstvo skúseností a veľa vecí zmenila aj vo svojom pohľade na život. Ako sama hovorí, od svojich hereckých kolegov sa veľa naučila a veľa si toho so sebou aj odniesla do svojej budúcej kariéry.

„Bola som k sebe veľmi kritická, takže som sa pri tomto projekte naučila ako keby prejsť cez nejaké veci, prekusnúť niektoré veci a nebyť až taká kritická, lebo ja sa vždy snažím aby všetko bolo dokonalé a pri tomto seriáli som sa naučila, že niekedy dokonalé nemusí byť zábavné, alebo príjemné,” vysvetlila nám Zea v rozhovore. „Snažím sa, aby som nebažila len po tej dokonalosti, ale viac po tom pocite, ktorý tam momentálne sa deje,” dodala herečka a speváčka. Zea sa nikdy netajila tým, že verí, že sa raz bude herectvu venovať naplno a toto je rozhodne skvelý začiatok.

Sledujte novú epizódu seriálu Iveta každú nedeľu o 20:35 na JOJke!