Otec seriálovej Ivety dostal od divákov úžasné reakcie: Kto je v skutočnosti Marián Balog?

Seriál Iveta je úspešne za nami a mnohí sa už teraz nevedia dočkať druhej série. Jednu z úloh si zahral Marián Balog, ktorého mohli diváci vidieť ako dlho utajovaného otca Ivety. Herec získal za svoju postavu množstvo fantastických ohlasov!

V seriáli sa skutočný otec Ivety spomínal už od začiatku, no na jeho príchod si museli diváci počkať. Až keď sa nádejná modelka zobudila po vážnej zrážke s motorkou v nemocnici, mala možnosť svojho otca konečne spoznať. Táto postava priniesla do seriálu opäť skvelú dávku humoru, ale aj nadhľadu.

Iveta - Marián Balog Zdroj: TV JOJ

Kto je ale v skutočnosti Marián Balog, herec, ktorý stvárnil postavu otca Ivety? Charizmatický „Banderas,” ako sa v seriáli nazval, nie je v hereckom svete žiadnym nováčikom. Už vyše tridsať rokov pôsobí v Divadle Romathan, ako herec a sólista. Svoju kariéru začal ešte ako osemnásťročný, a to v Divadle Jonáša Záborského v Prešove. Marián doposiaľ stvárnil celý rad dramatických, ale i komediálnych či rozprávkových úloh nielen na pódiu nášho divadla, ale i v zahraničí. Napríklad, vo Viedni v divadle Rota, kde hosťoval. Natočil aj niekoľko televíznych rozprávok či celovečerných filmov. Taktiež sa podieľal na divadelnej réžii mnohých inscenácii či predstavení pre deti. Do bodky sa tak naplnilo, že mala Iveta skutočne hviezdne obsadenie.