Ako vníma ženskú krásu Milan Ondrík? Tieto slová, by mal počuť každý!

Milan Ondrík patrí rozhodne k našim najlepším umelcom. Snáď ani len neexistuje úloha, ktorej by sa nezhostil fantasticky. Len nedávno zahviezdil v seriáli Iveta v úlohe módneho guru Adriána. S modelkami by však stále pracovať nemohol. Aký má herec v skutočnosti názor na ženskú krásu?

Fenomén Iveta priniesol množstvo prekvapení, vrátane postavy, ktorú stvárnil skvelý slovenský herec, Milan Ondrík. Zahral si totiž postavu homosexuála, módneho guru Adriána a ako sám herec aj jeho kolegovia poznamenali, bola to úloha, v akej sme ho doteraz nevideli. Čo nám o nej v čase nakrúcania prezradil? Hrám inú sexuálnu orientáciu, akou som, ale je to zábavné, ale ušil som si na seba bič, pretože používam trošku inde hlas výškovo, takže je to komplikovanejšie, myslel som si, že to bude jednoduchšie, ale mám tam dosť veľa textu,“ vysvetlil nám Milan Ondrík v rozhovore. Počas celého, niekoľko mesačného nakrúcania seriálu tak používal o niečo vyššie položený hlas, čo pre neho rozhodne nebolo jednoduché. Do svojej postavy v seriáli dal tak úplne všetko. „Nesnažím sa to hrať tak, žeby som to nejak zhadzoval, pretože sám mám veľa kamarátov inej orientácie, ale práce naopak, hľadám v tom nejakú pravdivosť aj napriek tomu, že som trochu zdeformovaný,“ prezradil herec.

Iveta - Milan Ondrík Zdroj: TV JOJ

V reálnom živote by si seba vo svete modelingu nedokázal nikdy predstaviť. Ako poznamenal v rozhovore pre Top Star, nepovažuje sa za módny typ a ešte k tomu všetkému neznáša prezliekanie sa. Na ženskú krásu, ktorá k modelingu rozhodne patrí, má ale herec svoj jasný názor. Dokonca si zaspomínal na časy, keď boli s kamarátmi ešte v mladom veku a začali opačné pohlavie komentovať. „Raz sme si s kamarátom hovorili, že sme ohovárali nejaké dievčatá, keď sme boli v mladšom veku, že tá je aká, tá je aká, tá je škaredá a väčšinou sme ohovárali. A potom sme si povedali, že skúsme na každej žene nájsť niečo pekné. Boli sme veľmi prekvapení, že na každej žene, či to bola mladá, stará, bezdomovkyňa, hocijaká, na každej žene sa dalo nájsť niečo pekné. Takže tam som sa ponaučil, že neexistuje žena, na ktorej by nebolo niečo pekné, prezradil herec pre Top Star, ako vníma ženskú krásu doteraz.

Iveta - Milan Ondrík Zdroj: TV JOJ