Milan Ondrík sa kvôli novej úlohe mení na nepoznanie: Komentáre ľudí hovoria za všetko!

Milana Ondríka ste už mohli vidieť v rôznych filmových, divadelných či seriálových rolách, no táto, na ktorú sa aktuálne pripravuje, ho mení na nepoznanie. Veď, uznajte sami!

Milan Ondrík si zahrá hlavnú úlohu v pripravovanom filme o mafiánskom bossovi, Mikulášovi Černákovi. Film sľubuje aj ďalšie, hviezdne obsadenie. Na túto dôležitú rolu sa ale herec skutočne poctivo pripravuje. Hodiny vo fitku sa mu vyplatili a aktuálne sa môže pochváliť úplne novou, vymakanou postavou.

Milan Ondrík je známy tým, že pri prípravách na svoje herecké role nenecháva nič na náhodu a nebolo tomu inak ani v prípade úlohy Mikuláša Černáka. Na najnovších záberoch je herec doslova na nepoznanie. Široké ramená, vypracované ruky aj drsný výraz. Nad fotkami, ktorými sa herec pochválil z posilňovne, sa pozastavili aj jeho hereckí kolegovia. „Pane na nebi! Veď sa už ani do šatne nepomestíme," napísal mu pod fotku herec Roman Poláčik. Sám Milan Ondrík sa nechal počuť, že berie túto novú úlohu ako výzvu a rozhodne nechcel nič nechať na náhodu. Čo poviete na hercovu premenu vy?

Milan Ondrík Zdroj: IG / milan_ondrik_official