Osud seriálovej Ivety v realite? Finalistka Miss Slovensko bola tehotná už počas finále!

Len mesiac po finále oznámili krásnu správu! Finalistka aktuálneho ročníka Miss Slovensko nosila pod srdcom bábätko už počas finálového večera. Organizátori nič netušili a v prípade jej výhry by čelili veľkému problému!

Mesiac po finále oznámila finalistka Miss Slovensko, Vanessa Gáborová, krásnu správu. S priateľom boxeristom, Viliamom Tankóm, sa tešia na svoje prvé bábätko. Dieťa je ten najväčší dar a obaja to aj takto vnímajú. Zatajenie tehotenstva by však mohlo pre Vanessu v prípade výhry predstavovať problém. Naznačili to aj samotní organizátori Miss Slovensko. „V súťaži Miss Slovensko sme o Vanessinom tehotenstve nevedeli. Nepovedala nám to. Oznámila to až po finále. Každopádne jej prajeme veľa šťastia a hlavne zdravie! Dieťa je dar, vyjadril sa pre Topky.sk riaditeľ súťaže, Michael Kováčik. Čo by sa ale stalo, ak by vyhrala? „Bol by to problém a museli by sme jej titul zobrať, pretože je to v rozpore s pravidlami a postupom na svetové súťaže, dodal pre Topky.sk Kováčik.

Vanessa Gáborová Zdroj: Profimedia

Na Miss Slovensko sme tak boli svedkami príbehu, ako z ikonického seriálu Iveta. Kráska z Trebišova mala skoro totožný osud, ako Vanessa. Aj v seriáli čakala dieťatko už počas finále Miss, no radostnú novinku všetkým divákom s hrdosťou oznámila.

Iveta a Vanessa Gáborová Zdroj: TV JOJ / Instagram Miss Slovensko

Je však pochopiteľné, že realita bola pre finalistku Vanessu iná. Predsa len to chcelo čas, kým sa s novinkou podelili aj so svetom. Čo hovorí na celú situáciu samotná Vanessa Gáborová? „O tom, že som tehotná som sa dozvedela tesne pred finále, nakoľko som mala tehotenské príznaky. Cítila som sa veľmi unavená a bolo mi nevoľno, prezradila pre Topky.sk budúca mamička. „Na finále som sa cítila dobre, mala som len ranné nevoľnosti, dodala.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Viliam Tanko (@viliamtanko)

Budúcim rodičom gratulujeme a prajeme veľa zdravia!