Alžbeta Ferencová o probléme, ktorý trápi množstvo žien: Na takúto zmenu sa zvyká ťažko!

Seriálová Iveta, Alžbeta Ferencová, je aktuálne pracovne veľmi vyťažená a podpísalo sa to aj na jej vzhľade. Za čím smúti?

Náročné dni plné točenia si vyžiadali svoju daň. Poznajú to ale mnohé herečky. Betka otvorene priznáva problém, ktorý trápi veľa žien. Vďaka svojej práci totiž prišla o časť vlasov! Neustály styling, tepelná úprava či každodenné umývanie spôsobili, že Betke nejaká časť vlasov vypadala a zhoršila sa aj ich kvalita.

Iveta - Alžbeta Ferencová Zdroj: TV JOJ


„Keď točíte nejaký projekt, napríklad 40 dní vkuse, tak tie vlasy alebo tá pleť tých herečiek, či ľudí, ktorí sú na obraze, sú veľmi namáhané. Moje vlasy sa zničili a musím ich dávať dokopy. Je to daň za prácu v tomto odvetví,“ vysvetlila Betka v rozhovore pre Top Star. Herečka si jej dobre vedomá, v akom stave je aktuálne jej koruna krásy a je odhodlaná urobiť všetko pre to, aby to napravila. Otvorene tak priznáva, že musí starostlivosť o seba posilniť na maximum. Aké má seriálová Iveta plány na najbližšiu dobu? Aj to sa dozviete v rozhovore, vo videu hore!