Druhá séria Ivety aj s krásnou Sophiou Korčuškovou: Diváci sa môžu tešiť na veľkú zmenu!

Iveta sa vracia na obrazovky už 3. marca o 20:40 a bude to opäť raz kontroverzné aj plné humoru. Chýbať v nej nebude ani Sophia Korčušková, ktorá si zahrala postavu modelky Lindy. Nám prezradila herečka a modelka, ako sa jej aktuálne darí, ale aj to, čo Lindu v nových častiach čaká a neminie.


Sophia Korčušková je už snáď neoddeliteľnou súčasťou seriálu Iveta. Jej postava Lindy, bola spočiatku Ivetinou konkurenciou, no časom sa z nich stali dobré priateľky. Ako ale reagovala samotná herečka na to, že bude príbeh aj týchto dvoch dievčat pokračovať? „Veľmi som sa potešila, lebo vlastne od začiatku mala byť Iveta limitovanou sériou, čiže na jednu sériu vypovedala nejaký jeden príbeh, ktorý bol ukončený, tak som bola zvedavá, ako to vymysleli,” prezradila nám herečka v rozhovore. Všetci sa podľa nej majú v nových častiach rozhodne na čo tešiť. „Diváci sa môžu tešiť na zmenu, ktorá bola badateľná už na konci prvej série, kde zisťujeme, že z rivality medzi Lindou a Ivetou sa stáva priateľstvo a že naozaj aj v Linde je veľa dobrého a práve na tom sa stavia. Prezradím, že v druhej sérii sú priateľkami a Linda má nové zamestnanie,” povedala nám Sophia. Bude to rozhodne profesia, akú by ste nečakali.

Iveta - Daniel Fischer a Sophia Korčušková Zdroj: TV JOJ

Sophiu sme stretli na premiére seriálu Iveta, ktorej sa zúčastnili takmer všetci herci zo seriálu. Ako sa jej prvá epizóda páčila? „Veľmi sa mi to páči, lebo sa mi páči nová postava Marsella, ktorého diváci uvidia, ja milujem Števka, Miška Kiníka, je to mne blízky človek, takže bude super vidieť viaceré obľúbené postavy na plátne,” dodala herečka a modelka. Viac o tom, ako sa jej darí v súkromnom živote sa dozviete vo videu HORE!

Sledujte seriál Iveta už v nedeľu, 3. marca o 20:40 na JOJke!