Michal Kiník musel v seriáli Iveta rozbiť záchod: Jeho zážitok z nakrúcania vás poriadne pobaví!

Jednou zo scén prvej časti, ktorá pobavila aj rozcítila fanúšikov seriálu Iveta je rozhodne tá, kde Števo, ktorého stvárňuje Michal Kiník, rozbíja záchod. Herec nám v rozhovore prezradil, koľko zábavy okolo toho bolo!

Iveta a Števo si prešli v prvej časti Ivety rôznymi fázami vzťahu. Keďže sa museli z Bratislavy vrátiť späť do Trebišova, oboch ich to zjavne poznačilo. Jedna zo scén, ktorá sa v prvej časti objavila, bolo práve rozbíjanie záchodu. Michal Kiník to zvládol na prvýkrát. Ako si na nakrúcanie tejto scény spomína? „Bol to veľký zážitok. Bola to jedna z prvých scén, ktoré sme točili. Cítil som sa ako herec, že Michal ty raz rozbiješ záchod. Podarilo sa to na prvú. Boli tam totiž dva záchody,” prezradil nám so smiechom herec v rozhovore.

Predsa len, záchod je o niečo drahšia rekvizita a tak sa musel poriadne snažiť, aby sa to všetko podarilo na prvýkrát. Pod tlakom sa ale necítil. „Riešil som, čo po tom, keď ten záchod rozbijem. Tešil som sa na to. Najlepšie je rozbiť prvý záchod, keď vieš, že je aj druhý záchod, aby si ten druhý mohli zobrať rekvizitári,” dodal Michal Kiník s humorom.

Páčila sa vám prvá časť Ivety 2? Nenechajte si ujsť aj ďalšie nové epizódy každú nedeľu o 20:40 na JOJke!