Scenárista Petr Kolečko o svojej manželke Anete Vignerovej: Plánoval ju obsadiť ako herečku?

Nie je tajomstvom, že scenárista seriálu Iveta, Petr Kolečko,sa pri písaní príbehu východniarskej princeznej inšpiroval aj príbehom vlastnej manželky, Anety Vignerovej. Teraz v jednom z rozhovorov otvorene povedal, prečo ju do jedného zo svojich projektov neobsadil.

„Pôvodnou inšpiráciou bola moja partnerka Aneta Vignerová. Práve ona mala taký príbeh dievčaťa z takého vylúčeného prostredia, ktorá sa dostala do veľkého modelingu. Toto bol len základ a zvyšok je samozrejme vymyslený,“ prezradil nám ešte pred štartom prvej série Ivety v rozhovore autor námetu. Zároveň ale podotkol, že v seriáli nájdeme množstvo dôležitých a spoločnosťou aj často tabuizovaných tém. „Je tam dôležitá téma toho, že je považovaná za Rómku a hráme sa tam aj s touto témou,“ vysvetlil v tom čase.


Aj keď scenárista a režisér nehovorí často o svojom súkromí, redakcii blesk.cz predsa len čo to prezradil. Čoskoro ich čaká výročie sobáša a Kolečko zároveň pracoval na projekte, kde chcel pôvodne svoju manželku obsadiť. K blížiacim sa Majstrovstvám sveta v hokeji pripravoval reklamný spot a tam sa mu hodila práve Aneta. Nakoniec sa tak nestalo. Ako ale sám prezradil, ten deň, kedy ju niekam ako herečku obsadí, raz pravdepodobne nastane.

Sledujte pokračovanie seriálu Iveta každú nedeľu o 20:40 na JOJke!