Zuzana Mauréry má jednu veľkú vášeň, o ktorej ste určite netušili: Tipovali by ste to na ňu?

Obľúbená herečka Zuzana Mauréry má jednu veľkú vášeň, ktorú by ste na ňu možno netipovali. K tomu sa herečke viaže aj jeden vtipný moment! Viac porozprávala v rozhovore.

Od štyroch rokov začala tancovať a neskôr sa zaľúbila do hrania tenisu. Z tohto športu sa pre ňu stala jedna veľká vášeň. Začínala hrávať ako malá na Dunajskej ulici s lopárom od mäsa a pokračovala roky, až kým ju neobmedzilo zranenie. „Teraz už veľmi nehrám, lebo mám zdravotné problémy, takže nie, ale stále je to moja vízia, že musím sa dať do poriadku, lebo chcem hrať tenis,” prezradila herečka v rozhovore pre Top Star.

Zuzana Mauréry obdivuje v rámci tohto športu najmä Rogera Federera, s ktorým sa mala možnosť stretnúť aj osobne a viaže sa k tomu jedna naozaj vtipná spomienka. „Bola som tam s kamarátkou, a bolo to divné, pretože to bol chlapský turnaj a chudák ten Federer nevedel, čo si má o nás myslieť. Chcela som mu povedať, že on je jediný tenista, ktorý sa do kamery nie len podpíše, ale aj zamáva. A ja mu vždy zamávam späť,” dodala so smiechom herečka.

Sledujte seriál Iveta každú nedeľu o 20:40 na JOJke!