Simon Štubniak zo seriálu Jenny sa opäť pýši bujnou hrivou: Aha, ako mu to sekne!

Mladý muzikant si pred rokom zahral jednu z hlavných úloh v seriáli Jenny. Keďže stvárňoval onkologického pacienta, musel sa na pár mesiacov rozlúčiť so svojou hustou hrivou. Tá mu už však dorástla a na hlave má opäť poriadne „háro“!

Strata vlasov je jedným z mnohých nežiaducich účinkov, ktoré so sebou nesie liečba onkologického ochorenia. Presvedčili sa na o tom na vlastnej koži aj mladí herci, ktorí pred rokom účinkovali v seriáli Jenny. Kým Bára Očenášová ako hlavná predstaviteľka obišla „len“ s vlasmi ostrihanými nakrátko, jej seriálový frajer Oliver v podaní muzikanta Simona Štubniaka prišiel o svoju hustú kučeravú hrivu. Práve tá bola pre jeho imidž príznačná, keďže vystupuje pod umeleckým menom The Curly Simon. Stratu vlasov však vtedy vnímal ako súčasť svojej práce. „Keď vás tam ostrihajú, žiletkou to dajú dole, nalíčia vás, tak sa do toho určite viete lepšie vcítiť,“ vysvetlil Simon.

Od čias nakrúcania Jenny však ubehol viac než rok a Štubniak sa opäť pýši rovnakou kučeravou hrivou, akú mal kedysi. K herectvu sa za ten čas síce nedostal, no aj vďaka pandémii mal o to viac času na tvorbu muziky. Koncom minulého roka vydal svoj debutový album s názvom Thing we don´t say, ktorý obsahuje aj nádherný duet s talentovanou speváčkou Tamarou Kramárovou.