Ako to teda má s mäsom? Ema všetkých šokuje, keď sa pustí do mletého hovädzieho a Andrey!

Záver týždňa sa bude niesť v znamení prekvapení, hlavne, čo sa týka jednej z jej návštevníčok!

Andrea podniká v gastro oblasti, má vlastnú kaviarničku v Bratislave, kde žije. Vychová malú dcérku, ktorá je jej najväčšiou životnou pýchou. V kuchyni je zdatná, otázkou je, či príde jej menu hodné finálnej sumy aj jej hostkám. Pre ne pripraví menu, ktoré bude pôvodom z Talianska, Mexika aj Slovenska. Hostia sa teda vydajú na dobrodružnú cestu po svete, no na záver sa vrátia do svojej domoviny. Prevažne mäsité pokrmy určite nebudú nič pre vegetariánov či vegánov. Jedna z jej konkurentiek mäso však nekonzumuje, aspoň teda sama tvrdí, že jej nerobí zo zdravotného hľadiska dobre. Napríklad včera u Žanety však Ema zjedla celú kožu z mäsa. Ako to teda má?

Relácia Bez servítky prináša jedinečnú možnosť! Trúfate si navariť za 2000 eur? Každý kuchár navyše získa ďalších 1000 eur za účasť. Môžete tak získať za jediný týždeň až 3000 eur! Prihláste sa TU.

Predjedlom u Aďky bude carpaccio z hovädziny, teda rozhodne nič pre tých, čo mäso nejedia alebo neobľubujú. Podľa jej hostiek mäso nevyklepala dostatočne. Podľa Emy tam budú moc veľké šľahy. To už ju stopne Martina, podľa ktorej nemá, čo do mäsa hovoriť. Problémom nebudú tak pre mäsožravcov šľahy, ale chuť bez dostatočného dochutenia. Ema si na svoje príde aspoň vďaka pestu a pečivu. Pri hovädzom mäsku ostaneme aj pri druhom chode. "Mne šlo do plaču," prekvapivo zaznie z úst inak nenáročnej Žanety, ktoré bude tento chod pripomínať potravu pre prasce. "Mňa si posadila na zadok," prekvapí až priam šokuje. "Aj keby som mala ísť na pohotovosť, toto mäso zjem," povie ďalej. "Ani jednno z mies ma neoslovilo natoľko, aby som bola zaň ochotná položiť zdravie," adresuje predošlým kuchárkam. To ich poriadne naštve. Ako tento večer dopadne?

Zdroj: TV JOJ

Pozor, premiérovú časť Bez servítky dnes uvidíte v zmenenom čase kvôli MS v hokeji. Nenechajte si ju ujsť o 20:40 na JOJke!