Kráľovná blond príčeskov: Žaneta ukázala ohromnú zbierku svojho príslušenstva krásy!

Žanetu ste už v relácii Bez servítky mohli vidieť. Pred viac než dvomi rokmi sa ukázala v našej šou nielen kuchárskym umením, ale aj extravagantným štýlom!

Žanetu možno charakterizovať rôznymi slovami, jedným z nich je určite aj pojašená. Samozrejme, že len v tom dobrom slova zmysle. Už na prvý pohľad ide o zábavnú ženu, na ktorej rozhodne nevidieť, že onedlho oslávi päťdesiatku. Pohodová krčmárka najradšej brázdi ulice Trenčína na svojej kolobežke. "Keď idem na kolobežke, mám vysoké čižmy, príčesok, čo mi len tak veje, ja sama na sebe sa smejem," prezradí dnes divákom. Nadovšetko miluje, keď jej na nej povievajú vlasy. Počas druhej účasti v Bez servítky priznala, že si ku kráse pomôže občas aj kúpenými vlasmi. Príčesky sú súčasťou jej každodenného looku a najdlhšie z rána trávi práve ich pripínaním!

Relácia Bez servítky prináša jedinečnú možnosť! Trúfate si navariť za 2000 eur? Každý kuchár navyše získa ďalších 1000 eur za účasť. Môžete tak získať za jediný týždeň až 3000 eur! Prihláste sa TU.

"Ona je taká vintage, oldschool," opísala by týmito cudzími slovami, ktoré v preklade znamenajú niečo, čo je staršie než dve dekády a zastaralé, najmladšia účastníčka tohtotýždňovej zostavy. V jej zbierke príčeskov nájdete aktuálne 47 príčeskov v blond farbe, tie si však neraz odvážne nafarbí farebným sprejom. Podľa jej slov je vlastniť toľko príčeskov rovnaké ako mať viacej kúskov príboru či dielov na auto. Farebné má rada nielen vlasy, ale veselo jej určite je aj pri vykonávaní fyziologickej potreby. Splachovanie jej záchoda je nemenej farebné ako vlasy. V minulosti mala temperamentná Žaneta vzťah s Talianom, ten jej pravdepodobne stíhal. Počas prvej účasti v Bez servítky sa netajila záujmom nájsť si normálneho chlapa. Platí to stále?

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!