Zelené plátno zmenili na nepoznanie: Ukážeme vám tajomstvá tvorcov Kolabsu!

Ako to spravili? Poďte sa pozrieť.

Vtipný komediálny seriál Kolabs uvidíte už čoskoro na televíznych obrazovkách JOJ a od nedeľného večera môžete počas reklamných breakov vidieť prvé upútavky na seriál! My vám prezradíme, ako vznikli. Natáčanie prvých “tízrových“ upútaviek k sitkomu prebiehalo v štúdiu na zelenej ploche prostredníctvom špičkovej technológie Arri Alexa. Technológia umožňuje kameramanom vynikajúco separovať farby, zachovať prirodzený tón pleti, či snímať s výnimočnou hĺbkou ostrosti.

Zelené pracovné prostredie v štúdiu dokáže z jednoduchosti a fádnosti spraviť unikátny výsledok. Režisér a grafik dostávajú priestor využiť svoju kreativitu a svojou fantáziou vytvoriť z jednofarebného pozadia viacero jedinečných vtipných prostredí. Tvorcovia sitkomu Kolabs svojou kreativitou nešetrili a uštedrili divákom naozaj príjemný a zábavný pohľad. Pre divákov pripravujú niekoľko zaujímavých druhov upútaviek, v ktorých sa hlavné postavy ocitnú v takých pozadiach a situáciách, v akých sa ich rola bude počas celého deja niesť.
So Zsoltym (Peter Batthyány) sa ocitnete v niekoľkých prostrediach, pretože hlavný hrdina zastiera pravdu o tom, odkiaľ prišiel a čo robil.
Vasil (Ady Hajdu) stretne sám seba, nakoľko jeho postava je pesimista a „snílek“, urážlivý egocentrik s akademickým vzdelaním, ale v podstate to všetko nedáva okoliu najavo: Sám to dusí v sebe, a javí sa tak ako uzavretý introvert.

Upútavky spája vtipný motív, jednotlivé postavy sa budú pohybovať vo svojich rámčekoch. Tvorcovia s kreativitou skutočne nešetrili a diváci sa majú naozaj na čo tešiť.

Nový komediálny sitkom Kolabs uvidíte na obrazovkách televízie JOJ už čoskoro!