Režisér Kolabsu Martin Babulic tvrdí: Herci si zamieňajú slušnosť so slabosťou

Ako si vychádza s hercami z pľacu?

Už tento štvrtok 26. marca uvidíte na obrazovkách televízie JOJ nový komediálny seriál Kolabs. Komediálny seriál, ktorého námet vymyslela autorka Dagmar Batthyányová s podporou manžela Petra. Ten si v sitkome zahrá hlavnú postavu Žoltyho. Na jeho realizáciu oslovili manželia režiséra Martina Babulica, ktorý porozprával pre joj.sk, ako sa s manželmi spoznal a ako nadviazali spoluprácu. Prezradil, že v prvom rade si sadli ako ľudia a tiež, že už spolu točili jeden krátky film, ktorý sa manželom zapáčil a na základe neho sa rozhodli Martina osloviť. A aké sú Martin tvoje vzťahy s hercami?
„Snažím sa byť k hercom slušný a snažím sa byť slušný ku každému. Tí herci, ktorí to chápu, si to vážia a tí, ktorí to nechápu: ktorí si slušnosť zamieňajú so slabosťou, tak s nimi už nespolupracujem. Ja nepotrebujem na nikoho kričať, hnevať sa a rozčuľovať sa. Radšej mám pohodu na pľaci. Potom je to vidno aj na materiáli, že z toho sála pohoda,“ hovorí Martin.

Martin spolupracoval na projektoch ako napríklad: V siedmom nebi, X Factor, Panelák a najnovšie Kolabs, ktorý máte možnosť vidieť už tento štvrtok o 21:40 na JOJke!