Za peniaze aj vlastnú rodinu zapredal: Vasiľa odvádza polícia

Čo sa stalo?

Vasiľa okradol podvodník, ktorý sa vydával za zamestnanca SPPP a vyberal peniaze za dodávky plynu. Vasiľ dal mužovi svoje posledné peniaze a teraz nemá na zaplatenie nájomného. Žolty, ktorý sa k nemu nasťahoval, ťahá s Vasiľom za jeden povraz a pokiaľ obaja nechcú skončiť na ulici, musia vymyslieť plán. Pracovať, samozrejme, nepôjdu. Žolty sa rozhodne navštíviť svojho nevlastného otca a zahrá to na dobrého synáčika, ktorý potrebuje vreckové. „Figu borovú! Teším sa dobrému zdraviu. A nemôžem: Práve dnes som kúpil darček pre tvoju mamu. Vieš čo? Keď tak rozmýšľam, možno by sa pre teba niečo aj našlo: Potrebujem, aby si išiel na stanicu a z bezpečnostnej skrinky vybral darček pre tvoju matku,“ hovorí Žoltyho nevlastný otec.

Žeňa je prefíkaný lišiak a úmysly čisté nemá. To, že ponúkol svojmu nevlastnému synovi pomoc, čistotou nevonia. Žolty má svojho nevlastného otca prečítaného a rozhodne sa preto: Neriskovať svoj krk. Kľúčik od bezpečnostnej skrinky posunie smoliarovi Vasiľovi.

Chlapi prichádzajú na stanicu a Žolty zostáva v úzadí kryť Vasiľovi chrbát. Vasiľ kráča sám ku bezpečnostnej skrinke. Keď strčí do nej kľúčik, obkľúči ho polícia. Pozrite si teraz zadarmo v archíve komediálny seriál Kolabs a sledujte, čo sa stane s Vasiľom!