Mira Nogu uvidíte ako patológa v Kriminálke Kraj: Prečo sa rozhodol prijať túto úlohu?

Slovenský herec, muzikant a zabávač je známy tým, že nesúhlasí len tak s hocijakou seriálovou úlohou. Prečo tentokrát spravil výnimku?

Kriminálka Kraj ponúkne divákom kvalitu, o ktorej dobre vie aj Miro Noga. Z tohto dôvodu ho po dlhšej dobe uvidíme opäť na televíznym obrazovkách. Prezradil nám, prečo kývol na ponuku zahrať si v novom seriáli TV JOJ. "Hlavne sú to dvaja režiséri, s ktorými sa dobre spolupracuje, na všetko je čas. Točí sa to filmovo, to je vzácne," reagoval Miro na otázku, prečo prijal ponuku. Pri iných seriáloch ho nebaví práve uponáhľanosť. "Štúdiové veci sa nakrúcajú dnes naozaj tak, že sa ide celý obraz aj desaťkrát - v širších, užších záberoch, v detailoch. Tým pádom je to dosť namáhavé pre hercov. Už je to o inom ako o hereckom kunšte. Takto si môže človek herecky rolu viac vychutnať," prezradil pre joj.sk. 

V Kriminálke Kraj sa predstaví Miro Noga v úlohe patológa, ktorý vyšetrovateľom pomáha objasniť vraždy. Skvele doplní partiu kriminalistov, ktorí sa neraz stretávajú so skutočne kurióznymi prípadmi. Máte sa od septembra rozhodne na čo tešiť. Ak ešte nie ste fanúšikom seriálu na Facebooku, neváhajte sa pridať, denne tam nájdete novinky o seriáli či exkluzívne fotografie z nakrúcania!

Kriminálku Kraj aj s Mirom Nogom môžete sledovať od 7. septembra 2022 na JOJke a už teraz na JOJ PLAY!