Jana Kolesárová opäť ako policajtka: Prezradila, prečo prijala úlohu v Kriminálke Kraj!

Skvelá slovenská herečka žne úspechy u našich západných susedov aj za oceánom. Po dlhšej dobe si opäť zahrala na Slovensku a prezradila, prečo si ju úloha v Kriminálke Kraj získala!

Jana Kolesárová cestuje medzi krajinami - žije v USA, no nakrúca aj v Česku a na Slovensku - celé minulé leto to bolo práve nakrúcanie na Slovensku. Seriál Kriminálka Kraj rozhodne pre hercov nebol jednoduchý. Nakrúcanie niekedy trvalo od východu do západu slnka a herci sa museli počas dňa niekoľkokrát presúvať na rozličné miesta v rámci našej krajiny. Janku mohli už v minulosti vidieť diváci TV JOJ v úlohe kriminalistky, a to v seriáli Za sklom. Tentokrát to bude drsná postava Zuzany Vicenovej! 

Ako sa jej úlohy drsných žien hrajú? "Objavujem v sebe tie schované veci, ktoré sama neviem či mám, alebo nemám. Tento projekt aj Za sklom boli výborne napísané. Nemusím si tam nič domýšľať, je to vymyslené skutočne vierohodne," povedala pre joj.sk. Seriálovú úlohu v Kriminálke Kraj prijala napriek tomu, že žije v Amerike a nakrúca najmä u našich západných susedov. Táto rola si ju však skutočne získala a o pár dní si určite získa aj vás na JOJke! 

Kriminálka Kraj štartuje na JOJKE už v stredu a už teraz ju nájdete na JOJ PLAY!