Darina Abrahámová opäť na obrazovkách TV: TOTO ju presvedčilo zahrať si v Kriminálke Kraj!

V seriáli Kriminálka Kraj sa predstavia viaceré herecké hviezdy, ale tiež menej známi herci, ktorých môžete vidieť skôr na doskách divadla či vo filmoch. Jednou z nich je Darina Abrahámová, ktorá nám prezradila niečo o svojej postave aj rešpektu z nej!

Divadelná herečka a mama známej slovenskej herečky - Zuzany Porubjakovej - nie je televíznym divákom až tak dobre známa, no rozhodne vás okúzli vo svojej postave. V Kriminálke Kraj stvárni bývalú šéfku kriminálneho oddelenia. "Pre mňa je to veľmi atypická postava. Doteraz v televíznych projektoch som hrala väčšinou nie úplne civilné, ale skôr silné charakterové postavy. Či už to bolo hendikepované dievčatko, alebo násilníčka, proste niečo výrazné a bola výzva zahrať jednu ženu, ktorá má svoje povolanie, je v ňom dobrá a robí ho so záujmom. To bolo to, čo ma na tom veľmi lákalo," prezradila joj.sk, prečo prijala postavu Márie Jarošovej v Kriminálke Kraj. 

Žáner krimi pre ňu nie je ako pre diváčku však vôbec vyhľadávaný. "Zvláštne je, že v polohe vyšetrovateľky som si k tomu našla vzťah a mám pocit, že robím niečo pre spravodlivosť," priznala sympatická herečka. Pred pár rokmi ste ju na JOJke mohlo vidieť aj v kriminálke Za sklom. Už od stredy ju môžete sledovať v úlohe "Jarošky", ktorá síce už nie je hlavou policajného oddelenia, za to má však stále u kolegov veľký rešpekt. Okrem toho má veľkú záľubu, a to v nových technológiách! 

 

Kriminálku Kraj môžete sledovať na JOJke zajtra o 20:35 a už teraz v predstihu na JOJ PLAY