Zahrajte sa s nami na vyšetrovateľa Kriminálky Kraj: Kto je podľa vás vrahom ženy v jazere?

Náhodný chlapík pri skúšaní svojho dronu narazí na niečo, čo malo ostať skryté. Alebo chcel vrah, aby jeho desivý čin vyšiel konečne na povrch. Kto má podľa vás na svedomí tento otrasný čin?

Ukáže sa, že obeť je nezvestná už niekoľko rokov. Prečo sa vrah rozhodol odkryť jej telo až po takom čase? Na vraždu narazí náhodný okoloidúci pri jazere. O to desivejšie pre neho bude, že sa mu pohľad naskytne priamo z obrazovky jeho dronu. Tento záber nechce vidieť rozhodne nikto, kto si želá pokojne strávený deň! 

Zdroj: TV JOJ

​Ako dlho bola obeť vo vode? Na to sa budú snažiť prísť vyšetrovatelia Kriminálky Kraj v dnešnej epizóde seriálu. Vyzerá to, že ide o roky nezvestnú ženu, ktorej zmiznutie nahlásil jej manžel. Na to, že zmizla pred rokmi je telo v zachovanom stave. Prečo sa rozhodol vrah po takom čase odhaliť jej telo? Šlo o náhodu alebo úmyselný čin? Podozriví sú viacerí - jej manžel sa síce tvári, že je z vraždy zronený, no tiene minulosti odhaľujú, že mal ich vzťah viacero problémov. Ani v práci to mŕtva žena nemala ideálne, a preto sa vyšetrovatelia musia pozrieť aj na jej bývalého zamestnávateľa. V pozadí vystupuje ďalší záhadnž muž, ale aj žena, ktorá roky k obeti cítila nenávisť. Kto podľa vás mohol zabiť a následne roky vraždu skrývať? Hlasujte v ankete a vypátrajte vraha. Už večer na JOJke sa môžete pozrieť na to, či bol váš tip správny!

Sledujte Kriminálku Kraj už dnes o 20:35 na JOJke!