Nechýba priateľom ani rodičom: Po mladom dievčati sa zľahla zem a nikto to nenahlásil!

Skutočne osemnásťročné dievča nikomu z rodiny ani priateľov nechýba? Veď jediná, kto si všimne, že zmizla, je jej zamestnávateľka!

Mária Jarošová dostane podnet od bývalej kolegyne, ktorá pracuje v potravinách. V nich doteraz zamestnávala mladú študentku, ktorá jedného dňa nepríde do práce a jej sa to celé nezdá. Veď dievča bolo doteraz vždy dôsledné. "Chodí mi sem vypomáhať jedno dievča. Je trochu jednoduchšia. Už tri dni sa mi tu neukázala. Má vypnutý mobil. Jej mama sa som ňou nechcela baviť a jej zmiznutie nenahlásili," povie jej bývalá kolegyňa po tom, čo ju poprosí o pomoc. Jaroška sa rozhodne vyšetrovanie chopiť do vlastných rúk a vyhľadá jej rodičov. "Vôbec netušíte, čo je s vašou dcérou a naozaj sa o ňu nebojíte?" Adresuje Jaroška jej rodičom, ktorí sú voči zmiznutiu dcéry úplne ľahostajní! 

Vyzerá to, že prípad nebude taký jednoduchý, ako sa na prvý pohľad zdal. Preto sa celý tím musí spojiť. Mladé dievča s rodičmi nemalo dobré vzťahy a je možné, že ju psychicky či fyzicky týrali. "Nech sa ani nevracia, môžete jej to odkázať. Je debilná," kruté slová povie jej matka Janovi a Zuze po tom, čo ju vyhľadajú v jej práci. "Pár faciek nie je týranie, vždy si ich zaslúžila," povie po tom, čo vyšetrovanie odhalí, že musela mladá žena čeliť útokom zo strany rodičov. Kam zmizla Júlia a kto mohol stáť za jej krutou vraždou? 

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Kriminálku Kraj a dozviete sa to už dnes o 20:35 na JOJke!