Darina Abrahámová hrá v Kriminálke Kraj odborníčku na IT: Aký má vzťah k technológiám?

Napriek zaužívanej predstave, že ženy v jej veku nerozumejú technike a technológiám, Jaroška je v týchto veciach zorientovaná, dokonca vynikajúca. Aký má k nim herečka, ktorá ju stvárňuje vzťah?

Darina Abráhamová nám prezradila, ako ona vníma v našich životoch nové technológie. "Štáb pochopil, že ambícia tu bola. Ale ja nie som priateľka nových technológii. To už je naozaj asi generačná záležitosť. Mentálne mi veľmi neprospieva, že ľudia žijú vo virtuálnom svete," prezradila herečka pre joj.sk. Zároveň však priznáva, že aj počas jej mladosti mala ona sama blízko k technológiám. "Ja si spomínam na svoju mladosť, kedy boli moji rodičia a starí rodiča zhrození, že stále pozeráme na televízor. Zrejme mali ten istý pocit. Ja som mala pocit, že nič lepšie ako byť ponorená do televízie nie je," prezradila nám so smiechom sympatická herečka! 

Zdroj: TV JOJ

Nové technológie však nevníma len negatívne. Podľa nej sú skvelým nástrojom na spájanie staršej generácie s mladou. Obzvlášť v čase pandémie, kedy sme fyzicky v kontakte s našimi blízkymi byť vždy nemohli. Darinu Abrahámovú môžete sledovať ako odborníčku v IT v stredu na JOJke! 

Sledujte Kriminálku kraj v stredu o 20:35 na JOJke!