Jednou z obetí je aj Tereza: Dokáže Jano ovládnuť svoje emócie? Konflikt s Petrom sa vyostruje!

Aby mu Petr uškodil, takmer presvedčil aj jeho bývalú partnerku. Petrovi sa očividne vzťah Jana a Zuzany vôbec nepozdáva a snaží sa novému kolegovi za každú cenu uškodiť!

Finálne série vás presvedčí o tom, že nič nemusí byť na prvý pohľad také, ako sa zdá. Vyšetrovatelia budú pátrať po mužovi, ktorí má na svedomí skutočne nebezpečnú hru. To by však v Janovom živote nestačilo. Do toho musí stále riešiť bývalú, ktorá z jeho dosahu nechce odísť a nakoniec bude aj ona sama musieť kvôli jeho práci čeliť problémom. Petr sa snaží Janovu prácu degradovať tým, že mu dáva jednoduché úlohy a jeho parťáčku Zuzu zamestnáva skutočnou prácou, no pridelí jej iného spoločníka pri pátraní po nebezpečnom kriminálnom živle!

"Ja mám čistú hlavu, nebudem sedieť doma na riti a nič nerobiť," povie Jano Petrovi po tom, čo sa dozvie, že kriminálnik, po ktorom pátrajú ublížil aj Tereze. To spôsobí ďalšie nezhody medzi ním a Petrom. Až natoľko, že ho stiahne z prípadu vedúci oddelenia úplne! 

Zdroj: TV JOJ

Petr vypátra, čo stálo Janovu kariéru na bývalom oddelení a odvtedy sa ich vzťah rozvíja do mínusových hodnôt. Dozvie sa Jano o jeho tajnom stretnutí s bývalou partnerkou? 

TO sa dozviete v dnešnej epizóde Kriminálky Kraj o 20:35 na JOJke. Sledujte veľkolepé finále!