Súťaž s KUKÁTKOM: Začína prvý improvizovaný sitcom a vy môžete byť naživo pri tom!

Vyhrajte lístky na nakrúcanie nového sitcomu KUKÁTKO!

Máte čas 17. Januára, môžete sa dostaviť do Košíc a chceli by ste byť pri zrode jedinečného javiskového sitcomu KUKÁTKO? Zapojte sa do našej súťaže! Ak sa ocitnete v publiku, budete mať príležitosť osobne zasiahnuť do deja! Ako je to možné? „O tom, čo budú herci hrať, rozhodujú diváci. Kukátko je prvý improvizovaný sitcom na javisku,“ prezradil režisér Dano Dangl, ktorý okrem iného plní aj funkciu rozprávača. Zastavuje a mení dej prostredníctvom slúchadiel, ktoré majú herci.

Ak sa chcete zapojiť do našej súťaže, posielajte nám  na mailovú adresu sutaz@joj.sk odpoveď na otázku: „Ako sa volá postava, ktorú stvárňuje známa herečka Petra Polnišová a je zároveň „televíznou“ manželkou herca Lukáša Latináka?“ Potrebujete nápovedu? Pozrite si upútavku vo videu vyššie! Súťažiť môžete do 14.1. 2014. Nezabudnite k odpovedi napísať aj poštovú adresu, na ktorú vám v prípade výhry lístky môžeme zaslať.

V prípade, že sa nakrúcania chcete zúčastniť, no nebudete mať šťastie v našej súťaži, môžete si ich aj zakúpiť cez ticketportal.sk. Cena lístka je 7 EUR. Tešíme sa na vás v Košiciach 16. a 17. januára.