Jiří Langmajer predviedol svoju pýchu bez hanby: V mojom veku už nie je čo ukazovať, odkazuje!

Slávnemu internetovému naháčovi Jiřímu Langmajerovi je ukradnuté, že jeho obnažené fotky dodnes kolujú sieťami. Podľa vlastných slov sa nemá za čo hanbiť, lebo drvivá väčšina chlapov vrátane neho vyzerajú ako idioti!

Najskôr pozadie, potom "pinďour". Populárny predstaviteľ Ľuboša Hrouzka z internetového seriálu Lajna sa svetu ukázal zo všetkých strán a uhlov a nemá s tým žiadny problém. "Pred niekoľkými rokmi som nakrúcal s Janom Třískom predstavenie Kráľ Lear, jednu veľmi populárna scénu, a páčilo sa nám to. Takže problém s tým nemám, najmä v mojom veku už nie je čo ukazovať. Takto vyzerá 80 - 90 % chlapov a všetci vyzeráme ako idioti," povedal Langmajer v rozhovore pre Plus jeden deň. 

Manžela moderátorky Adely Gondíkovej netrápi ani večnosť, akú nadobudne všetko, čo sa raz objaví na internete. "Keď sa niekde objavia moje nahé fotky, neuráža ma to. Nahota je prirodzená vec," dodal ľahostajne herec. Fanúšikovia (a vlastne celá republika) dodnes spomínajú na video z tohto roku, ktoré Langmajer sebavedome vyvesil na svojom Instagrame. "Mám malého pinďour, ale som šťastný," napísal k záberu, na ktorom v uteráku najskôr cvičil a potom sa rozhodol skočiť do bazéna.

Sledujte seriál Lajna každú sobotu o 22:15 na JOJke!