Tibor zo šou Mama, ožeň ma v šoku: Najprv skončil v base, teraz ho okradli!

Ako sa to stalo?

Tibora zo Šamorína si väčšina z vás pamätá ako nezabudnuteľného hľadača lásky z druhej série šou Mama ožeň ma. O jeho srdce vtedy bojovali dve adeptky – Julka a Martinka z Tepličky. Pred dvoma rokmi sa zas vybral vďaka šou Moja prvá dovolenka prvýkrát do zahraničia. Spolu s kamarátom Mirom cestovali do Ríma. Z dovolenky mali obaja zážitok na celý život, na ktorý tak skoro nezabudnú. Počas návštevy Vatikánu totiž dvojicu zatkla polícia, ktorej sa mladí muži zdali veľmi podozriví. Keď kamaráti prišli na policajnú stanicu, začala sa dráma. Niekdajší nádejný ženích talianskym mužom zákona pripomínal zločinca, ktorého po celom svete hľadá Interpol. Našťastie vtedy všetko dobre dopadlo a Tibor s kamarátom sa vrátil domov.

Zdá sa však, že na Rím má Tibor jednoducho veľkú smolu. Opäť sa tam totiž vybral pred pár dňami na dovolenku. Tentoraz ho znova postretlo nešťastie, a to hneď v prvý deň. Keďže sa hviezda šou Mama, ožeň ma a Moja prvá dovolenka vybrala do metropoly Talianska sama, dovolenku chcel Tibor stráviť so všetkým, čo k tomu patrí a poriadne si ju užiť. Všetko však dopadlo inak, keď sa nočná párty premenila na hotové peklo. Na diskotéke neďaleko hlavnej železničnej stanice, ho ktosi o jednej nadránom obral o peňaženku so stovkami eur. Čo však bolo ešte horšie, Tibor prišiel aj o všetky doklady, či platobné karty a nemal sa ani ako dostať k peniazom.

Tibor v šou Mama, ožeň ma Tibor v šou Mama, ožeň ma Zdroj: joj.sk

Nasledujúce dni ho teda čakali obrovské patálie. „Som bez dokladov, bez peňazí, bez všektého, musím ísť na ambasádu vybaviť si doklady, aspoň dočasné,“ posťažoval sa krátko po incidente. V tom čase bol totálne zúfalý. Navyše ani nevedel, ako sa má dostať domov. Nálada mu klesla a išiel by najradšej okamžite preč. Bez peňazí dokonca ostal jeden celý deň o hlade. V ťažkej situácii mu pomohli aspoň v hoteli, kde mu dali aspoň nejaké peniaze, aby sa mal vôbec ako dostať na ambasádu. Napokon sa mu všetko podarilo vybaviť a vďaka náhradnému dokladu a peňazí od rodičov sa mu podarilo prežiť svoj pobyt až do konca. V týchto chvíľach by sa už mal Tibor vracať späť domov na Slovensko. Nuž, do Ríma sa Tibor asi tak skoro už nevráti. Alebo žeby predsa len do tretice všetko dobré?

 VIDEO - Tibor si spomína na svoje účinkovanie v šou Mama, ožeň ma: